20 januari 2022

Linkbuilding WhatsApp Business kaaswinkels

Wanneer je een goed lopende kaaswinkel hebt, heb je niet altijd de tijd om de telefoon op te namen of heb je in de avond pas tijd om je mail te beantwoorden.

Tegenwoordig heeft bijna iedereen WhatsApp, vandaar ook dat WhatsApp steeds meer nieuwe funties toevoegd. Zoals, WhatsApp Business. WhatsApp Business werkt als dezelfde manier als de persoonlijke, prive WhatsApp. Je maakt een bedrijfsprofiel met nuttige informatie voor je klanten, zoals je adres, een beschrijving van je bedrijf, e-mailadres en website aan en je kunt beginnen.

WhatsApp Business voor jouw kaaswinkel

Wanneer je een bedrijfsprofiel hebt aangemaakt voor jouw kaaswinkel kunnen de klanten je een bericht sturen via WhatsApp Business. Bij WhatsApp Business kun je een automatisch gegeneerd welkom bericht instellen, zoals: ‘welkom bij kaaswinkel … Bedankt voor je bericht, je ontvangt binnen 1 uur een reactie. Binnen WhatsApp Business kun je ook standaard antwoorden instellen zodat je snel en makkelijk kunt reageren op binnenkomende vragen. Tot slot is het mogelijk om labels te hangen aan het gevoerde gesprek, deze labels kun je zelf bedenken en instellen, enkele voorbeelden hiervan zijn: nieuwe klant, bestellingen, informatie, ect.

Wat kan chatkracht betekenen?

Het is zelfs mogelijk om de WhatsApp functie uit te besteden en te laten beheren door Chatkracht. Chatkracht zorgt er eerst voor dat je bedrijfsprofiel wordt ingesteld en aansluit of jouw kaaswinkel. Binnen de dienstverlening van Chatkracht is het ook mogelijk om deze automatisch gegenereerde antwoorden in te laten stellen. Hierna begint de samenwerking officieel. De klanten die een vraag stellen via WhatsApp Business te woord worden gestaan door jou of een van de chatspecialisten die bij Chatkracht in dienst zijn. Wanneer een klant bijvoorbeeld niet binnen het uur te woord wordt gestaan nemen de chatspecialisten van Chatkracht het binnen gekomen bericht op. Chatkracht werkt met een kenniscentrum waarin informatie over jouw kaaswinkel en de producten staat.