20 januari 2022
logo

Op zoek naar een letselschade advocaat arbeidsongeval

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat arbeidsongeval? Neem dan contact op met de mensen van Hijink advocaat. De mensen van Hijink advocaten hebben veel ervaring in letselschadezaken. De meeste zaken die te maken hebben met letselschade zijn erg lastig, omdat er geen rechtstreeks bewijs is. Hijink advocaten heeft hier veel ervaring in en hun klanten vinden ze erg persoonlijk en fijn om mee te werken. Hijink advocaten is een voorstander van een persoonlijke aanpak. De mensen van Hijink advocaten kunnen langsgaan in uw persoonlijke omgeving om een goed idee te krijgen wat voor gevolgen de schade heeft op uw dagelijkse leven. Dus bent u op zoek naar een bedrijf die een goede letselschade advocaat arbeidsongeval heeft tot zijn beschikking. Neem dan een kijkje op de website van Hijink advocaten.

oscar-hijink

Erg blij met de uitkomst van de zaak

Ik ben werkzaam in het magazijn. Een paar maandjes is er een best groot ongeluk gebeurt. Een van de stellingen viel om en die is alleen op mijn enkel gevallen. Op wonderbaarlijke wijze is door een operatie en fysio mijn enkel weer zo goed dat ik kan lopen. Alleen kan ik niet meer rennen en daar heb ik veel last van. Ik ging altijd 3 keer per week hardlopen en dat vond ik heerlijk. Ik kan dit nu niet meer doen en ik heb nooit een vergoeding gehad van het bedrijf waar ik in werk. Ik heb daarom samen met Hijink advocaten een rechtszaak aangespant tegen het bedrijf en dat is gelukt. Ik heb de vergoeding gekregen die ik verdiende.